fredag den 28. januar 2011

En herlig byturFru Camping er færdig! Og den er blevet fantastisk!!! (men billedkvaliteten er lidt dårlig). Det er bare ærgerligt at den ikke er til mig selv. Min mor glæder sig vildt til at få den, og det får hun i weekenden. Så kan hun nemlig flashe den for sin meget strikkekyndige veninde på mandag, når hun skal på fødselsdagsvisit. Jeg mangler kun at sy knapper i, inden den kan afleveres.I formiddag var jeg i Århus sammen med Annette (Emils kammerats mor). Vi var på besøg hos Brodeributikken i Nørre Allé, hvor vi fik mange idéer til moderne broderi og måder det kan anvendes på. Jeg kan/vil ikke brodere, men måske jeg kan lokke lidt med svigermor, så jeg kan få mig et par nye sofapuder.

Dernæst gik vi i Fandango, hvor vi fik gramset lidt på garn og kigget lidt på u-undværligt strikke-grej. På vej til Tøndering Strik (tidl. Isager) faldt vi ind i mangen en spændende butik med tøj, brugskunst mm. Men altså, vi endte i Graven, hvor jeg havde ambitioner om at købe garn til AD's KAFFE. Det blev det imidlertid ikke til, men derimod garn til et Camomille-sjal, to små strikkehæfter; Amimono og No. 1, no. 2, no. 3 ..... (sidstnævnte er vist ved at være udsolgt, så skynd dig, hvis du vil have den). Jeg ku' altså bare ikke lade være med at købe det!

På vejen hjem gik turen omkring VibyCenteret og senere butik Himmelblå, hvor jeg købte pinde nr. 3 og en ekstra wire fra KnitPro. Vi endte hjemme hos mig, for Annette skulle endnu engang have lidt starthjælp til et par strikkeprojekter.
DET HAR BARE VÆRET EN HYGGELIG DAG (og i aften kommer der håndbold med Knudsen og drengene).

8 kommentarer:

nynne sagde ...

Hol da helt op - jeg bliver helt forpustet over den udflugt I har været på !
Camomille er bare et rigtigt kigge håndbold projekt - med alle de retriller.
Fik slet ikke komplimenteret alt det baby-tøj du havde strikket - det er vældig fint.

Vi ses til din store dag

Berit sagde ...

Det nok derfor jeg netop valgte sjalet og ikke noget andet, for nu bliver det jo rigtig spændende og jeg skal følge med på skærmen.

Det var en lang tur og jeg har trætte, røde, kinder. Men altså træt på den gode måde:-)

Tak for komplimenten!

Gitte sagde ...

Lyder som en rigtig dejlig dag, lige de butikker jeg også ville vælge, og såmænd sikker også det jeg ville købe med hjem ;-) Vi bindegale strikkekvinder /garnsøstre.

No.1,2 og 3 har jeg heldigvis hentet hjem ;-)

god weekend. Og tusind tak for kommentar til gardiner.

Kludemutter sagde ...

Den er fin den cardigan ;)
En heldig mor.

Jeg ved de er ved at lave en ny bog,
pigerne fra Idager, spændene om den bliver lige så god.

Yt.

Eva sagde ...

Og så er det lige, jeg undrer mig over, at der et par strikkebutikker, som jeg slet ikke kender....

Jeg skal da vist have kigget på "De gule sider":)

Mariann sagde ...

Hvor ser den bare flot ud, din camping-trøje.Sikke en dejlig dag du har haft, og lækre indkøb du har gjort :-) Det sjal SKAL jeg altså også have på pindene :-) (Jeg kan åbenbart ikke skifte linie, derfor står det hele ud i en køre)

Fru Kahr sagde ...

Hold da op, hvor har du været hurtig med "Camping-trøjen" - det må være en dejlig gave at modtage.

Det lyder som en skøn bytur, med gode indkøb:-)

Strikkeheksen sagde ...

Uhm, dejligt :-) Jeg er i gang med Camomille i noget af det garn, jeg fik til strik-in - jeg er fuldstændig hooked og tror ganske enkelt, jeg må lave nogle stykker :-)

En skam, at man ikke kan se den Mig ordentligt - den er helt sikkert blevet skøn (iøvrigt mega mærkelig sætning ;-))