mandag den 10. januar 2011

En langsom start på ugen

Vi er startet med influenza i huset. Emil blev noget utilpas lørdag aften, da vi var hos gode venner til middag. Høj feber, hovedpine, hoste og ømme led, så vi har startet dagen med at sove længe, og spise Moster Søs' immunstyrkende gurkemejeboller (fra Rollinger og Roulade). Egentlig skal jeg støvsuge, men Emil er ikke glad for høje lyde i sin ømme knold, så jeg venter lidt.

Men der er ryddet op i køkkenet, lagt 3 kurve vasketøj sammen og bestilt tid til 4xklip hos frisøren på torsdag, så nu har jeg lavet mig en god kop kaffe macchiato på min julegave til mig selv.Posten har lige aflevet det nye Rowan katalog og jeg har fået en ny lampe i mit strikkehjørne, sånu er der dømt afslapning for en stund.

I sidste uge havde jeg besøg et par gange af Emils bedste vens mor. Hun har lige fået mod på at strikke efter mange års pause og havde lige brug for lidt starthjælp. Hun gik dog frygtløs til opgaven og frembragte i løbet af bare 5-6 dage denne flotte strikkjole til datteren!!!


Selvsamme datter fordrev tiden med at kigge i mine to store mapper med diverse strikkeopskrifter og spurgte høfligt, om jeg ikke ville lave noget til hende. "En lille ting", svarede jeg, da jeg for tiden har gang i "fru Camping" og den har 1. prioritet. Hun valgte den Mary-hue i hæklede muslinger, som jeg lige har hæklet i rød også, og den blev hæklet samme eftermiddag. Garnet er Eco Ull i en skøn støvet lilla. Jeg brugte ca. 1½ nøgle garn. Anita fra strikkepigerne forærede mig garnet til mit sidste strik-in og der kan vist blive til endnu en lilla hue. Som tak fik jeg hjemmelavede salte mandler og mandler dyppet i hvid chokolade med lime og chili. Lækkert!

9 kommentarer:

nynne sagde ...

Hvor ærgeligt for Emil at han er syg. Håber han hurtigt blir bedre tilpas.
Det ser vældig hyggeligt ud i dit fine strikke hjørne - tror godt jeg kunne "slå rod" der - og så med en god kop kaffe - der nærmest brygger sig selv på din dejlige nye maskine. Ren nydelse :-)
God fornøjelse med fru camping.
Bare jeg kunne forstå den der opskrift på den hæklede hue - forsøgte at læse den i gennem, men den er jeg for hækledum til

MetteNS sagde ...

Hvor ser det dejligt hos dig og lige en god kop kaffe (mums).
God bedring til Emil.

Eva sagde ...

Lækker hue. Uhm, jeg kan næsten dufte kaffen.
God bedring til alle.

Gitte sagde ...

Synes der er rigtig meget influenza rundt omkring. Håber snart Emil bliver rask.

Ser meget hyggeligt ud.

Skøn kjole hun har lavet, og lækker hue du har hæklet.

Fru Kahr sagde ...

God bedring til Emil. Her har vi også været ramt, at et ondsindet virus (der er konstateret svineinfluenza i børnehaven).

Dejlig hue:-)

Lin sagde ...

Krydser fingre for at sygdom og baciller snart forlader jeres hus.
Laekker hue, det maa jeg sige, og.... dufte dufte, jeg tror lige jeg laver mig en kop kaffe.

Helle : sagde ...

Det lyder som super hyggeligt, men rigtig synd for Emil. Dejligt strikke hjørne du har fået dig der, og så med en god kop kaffe, ikke dårligt !!!!

Flot kjole hun har strikket, sikke hurtigt.

Dejlig hue pigen fik sig.

Tine sagde ...

Håber Emil er frisk igen!
Influenza er ikke til at spøge med.

Smuk hue :-)
Og sikke da en fin kjole. Dejlig farver!

Strikkeheksen sagde ...

God bedring med den stakkels dreng, nu husker du lige, at du ikke skal tage influenzaen med til Aalborg, men gerne det nye Rowan hæfte forstås ;-)

Håber, du fik hygget igennem i strikkehjørnet - det er sådan en sød hæklet hue, du har lavet :-)