tirsdag den 27. februar 2007

12 projekter og endelig billeder

Nu har jeg endelig med gemalens hjælp fået købt en dims, så jeg kan lægge billeder ind igen. En All-in-1 Card Reader, da det originale kabel til mit digi-cam er blevet væk i rodet.

Jeg har netop fået mit lille februar-projekt til "12 projekter" færdigt i sidst øjeblik og jeg skal have lagt billede af både januar og februar projektet ind. Begge projekter endte med at blive "til fødderne", så næste måned må jeg være lidt mere opfindsom.

Her er januar og februar:Ellers er februar bl.a. gået med en dejlig uges ferie, hvor 4 dage blev tilbragt i mine svigerforældres dejlige sommerhus ved Vesterhavet. Ren afslapning og hygge for hele familien.

Jeg har endelig fået Mais stribede sweater færdig. Jeg bandede godt over de fem forskellige farver garnnøgler, som filtrede sammen hele tiden, men resultatet er super og hun er glad for trøjen. Den er strikket i Kitten Mohair (dobbelt tråd) og opskriften er fra et ugeblad, hvilket husker jeg ikke.

Imorgen fejrer vi endnu en fødselsdag i februar - denne gang for farmand. 3 ud af 4 i vores lille familie har fødselsdag her i februar, så der har været gæster ad flere omgange.


Der kommer flere billeder snarest, da flere projekter er færdige...1 kommentar:

Dorte sagde ...

ih, hvor er de fine.
Jeg kan specielt godt lide de blå med lyserøde kanter - en fin lille "ballarina-sutsko"

Kh dorte