mandag den 29. januar 2007

Jeg ville ønske....

Ja den tanke falder mig tit ind for øjeblikket.

Der er sket meget i den seneste tid, så bloggen er forsømt og jeg når ikke at læse mails osv. Jobbet skal passes, der er mange aktiviteter med børnenes skole, der er HERREHÅNDBOLD, og mit højt skattede sykursus skulle afsluttes. MEN strikkeriet ligger ikke stille.

Strømpestrikningen er igen blevet taget op, især fordi gemalen en dag kom med følgende udsagn: "Hvis du endelig skal strikke noget til mig, så vil jeg gerne have nogle varme arbejdssokker - YES! Nu har jeg foreløbig strikket 1½ par og størrelsen er rettet til:

Fakta:
64 masker, 15 cm ribskaft, 20 cm fod (målt fra hælen).
Garn: BASIC
Farve: grå/hvid/sort meleret

Opskrift: "Sokker til ham" fra Tillæg til Hendes Verden nr. 42/2005.

Der kommer billede senere, for jeg har endnu ikke fundet kablet til mit digi-cam, så jeg må vist have købt et nyt..:-(!

Jeg tror jeg melder mig på banen som en af dem der altid vil have et par sokker på pindene! Ikke mindst inspireret af nedenstående:

Var i lørdags til strikkecafé i Gads Boghandel på Strøget i Århus. Der var foredrag af Stine Hoelgaard Johansen, som bl.a. har lavet bøgerne: 27 sjove strømper og 40 fede tørklæder. En god eftermiddag med spændende inspiration og i stil med tidligere strikkecaféer hos Gad, et lille projekt, som alle gik til med stor ildhu; et række luftmasker med små bomber. Hæklet i tykt garn og flere sammen er det et tørklæde - hæklet i tyndt glimmergarn med mange bomber ujævnt fordelt, er det en halskæde - Den er et hit! Billede senere....Ingen kommentarer: