fredag den 24. februar 2012

Nye sager og så lidt strik

For et par uger siden, da jeg havde fødselsdag, fik jeg overbevist manden om, at jeg absolut ikke kunne leve uden en I-pad. "Altså hvis du selv gider køre ned og købe den, så vil jeg godt give dig sådan en i fødselsdagsgave", lød den endelige svar. Det gad jeg godt! (Ja, jeg ved det - ikke specielt romantisk selv at købe gave, men han er tilgivet, for han knokler og knokler i verdensfirmaet den stakkels mand).


En vinterferie kom imellem og først nu har jeg fået den synkroniseret mm. (Hvilket jeg også har måttet høre for, når jeg nu ikke kunne undvære den... ;-)  ).

Med posten i dag kom også en ny Namaste strikketaske. Jeg købte én hos Uldgaarden kort efter min fødselsdag sidste år, men hankene gik i stykker, og i august blev den sendt retur til USA med en reklamation i bagagen. Kort før jul fik jeg en mail om, at nu ville Uldgaarden sende en ny taske til mig. Den kom bare ikke - så jeg rykkede pr. mail og tlf., og endelig idag efter ialt 6 måneders venten er der kommet en ny taske til mig. Det kan man da kalde snail-mail, eller hva'?Mais sokker er færdige og allerede i brug (beskrevet i forrige indlæg):Sluttelig er jeg begyndt på endnu et Kongerige, dog lidt mindre end sædvanligt. Garnet er en tynd tråd cashmere - rester fra det røde Camomille. Størrelsen, jeg sigter efter, er á la Halsklud, så jeg har et tørklæde som matcher nogle lækre røde skindhandsker, jeg fik af svigerforældrene i fødselsdagsgave. Første etape er færdig og nu skal jeg samle (løkker) op til inderbort langs de to skrå sider.


(beklager den slørede kvalitet)

Jeg fik midt på ugen en mail fra en læser og navnesøster :-) med spørgsmål om Kongeriget, så jeg håber disse billeder kan hjælpe lidt på vej - eller må du endelig skrive en mail igen.

Nu er det endelig fredag, og med endnu en forkølelse (den 3. på 1 måned), en stemme, som er rusten og hæs (note til mig: man kan ikke synge gospel, når man er forkølet!), og en omgang fødselsdagsgæster i sigte lørdag, vil jeg tillade mig at smække benene op resten af dagen og slappe af, så energiniveauet kan komme lidt op igen.

8 kommentarer:

Irene sagde ...

Til lykke med din I-pad - du kan tro det er en tidssluger:-)

Fru Knudsen sagde ...

Tillykke med fødselsdagen forleden, og med I-pad. Din stakkel det er så træls med al det forkølelse, jeg taler af erfaring. God bedring

Ann sagde ...

Tillykke med fødselsdagen Berit! Jeg kan personligt godt forstå, at du ikke kan undvære en iPad. Jeg leger meget med min i hvert fald.
Flooot Namaste-taske, men det er lidt skræmmende, at det skal ta så lang tid med e3n reklamation. Er det mon Namaste eller Uldgården, der er laaaangsom?
Kongeriget.....een af mine kolleger strikker det til et barnebarn, men kan det virkelig passe, at man skal strikke mellemborten i 4 stykker, som sys sammen til sidst?
Hvordan har du fået lavet de flotte løkker i kanten?
Fortsat god bedring.

Tine sagde ...

Kan sørme godt forstå du gerne ville have en Ipad.
Det er et sjovt legetøj :-)

Sikke et smukt tørklæde du er igang med! Dejlig farve :-)

Strikkeglæde sagde ...

Tillykke med fødselsdagen og IPAD'en - lækker ting, men jeg forstår dig. Jeg elsker teknologiens muligheder, men jeg hader at installere oo bruge tid at sætte op. Det føles ikke "produktivt", det skal bare virke. Grunden til jeg ikke har sagt noget om IPAD er præcis derfor.

Fine sokker og fint sjal - jeg skal også til at strikke et royalt sjal til en venindes kommende barnebarn, så jeg kigger med interesse.

Berit sagde ...

Tak for jeres søde kommentarer!

Ann: ja, når man laver svøbet skal der sys/væves sammen i de fire hjørner til sidst, men der er nu ikke så slemt. Ved Det halve Kongerige skal der ikke sys sammen.

Det var vist både Namaste og Uldgården som var lidt langsomme mht. tasken.

Berit sagde ...

Og løkkerne er bare slå om i beg. af hver pind, så ikke så meget magi der.

dqpage sagde ...

hej Berit
Tillykke med både ipad og fødselsdag :o)
Nu du er igang med at udforske Ipad, så prøve at check Vogue Knitting ud - du kan downloade den i din bladkiosk, og så vidt jeg husker er nogle af dem gratis :o)
hvor er den taske bare flot ! ok, du har ventet længe, men du har også ventet på noget godt :o)
hilsen Mona