fredag den 11. juni 2010

En kopkaffe i stilheden

Efter en uge med liv og glade dage i huset har jeg nu en hel formiddag herhjemme alene. Jeg burde lave alle mulige praktiske ting, men det er blevet til en time foran computeren med en god kop kaffe ved siden af.
Jeg skulle jo lige afprøve vores nye thermokande, som jeg fik købt for et af de gavekort vi stadig har liggende fra vores bryllup for snart to år siden. Rosendahls thermokande er i en test blevet kåret som den, der holder kaffen varm i længst tid - og så kunne man få den i RØD ;-)
Nu er det tid til at få klaret lidt af det praktiske, og så MÅ jeg altså igang med at strikke. I aften starter VM i fodbold og i morgen starter Le Mans, så hvis jeg kender gemalen ret, er dét det foretrukne på TV. Jeg har ikke noget imod at kigge med med pindene i hænderne. Det er meget dejligt at have besøg, men det tapper også lidt mere af energien end den kendte hverdag, så vi trænger nok til at flade ud foran flimmeren.3 kommentarer:

Tine sagde ...

Kan godt forstå at du trænger til at slappe af.
Det er hårdt at have gæster så længe. Man er på, på en anden måde end i hverdagen.
Kender godt det med sport i fjernsynet :-) Man kan altid få strikket en masse når det sker!
Per tog afsted på golfweekend i morges og kommer først hjem søndag eftermiddag, så jeg får en helt sportsfri weekend!! :-D

MetteNS sagde ...

Ønsker dig en fortsat dejlig formiddag med kaffe, strik og
hygge.

Lin sagde ...

Nyd din pause med den laekre kande. Holder den saa kaffen varm i saa mange timer??????