søndag den 20. september 2009

Jeg "overspringshandler"

Tja, det ved jeg ikke om kan kan anvende som verbum, men det er lige hvad jeg gør:
  1. èt par sokker til Emil i Harry Potter-garn
  2. 3/4 Fionas top, som der nok ikke er nok garn til (øv)
  3. 1 stk. "kort vest med snoningsmønster" fra Hendes Verdens Efterårsstrik, side 36.
    Strikket i Eskimo fra Garnstudio, str. L. Fordi jeg endelig har fået min nye kjole, som den liiiige passer til. Og så kunne jeg lige på øvet lidt snoninger, ik'.

Årsag: Sylvi og jeg er ikke helt enige. Manchetten synes jeg ikke om, så den fik jeg modificeret lidt, men indtagningerne til raglan gider jeg ikke på den måde, de er skrevet på i opskriften, så nu skal jeg lige have udtænkt en ny, hvor det bliver løft 1 ret af, der kommer til at danne markeringen i raglan-linien. Oprindeligt skal jakken sys sammen vrang mod vrang, men indtagningerne er altså mærkelige og så tænkte jeg at markeringen alligevel ville blive tydelig, hvis man løfter 2. og 2. sidste maske ret af. Det kommer an på en prøve.

Nå, men i næste weekend skal jeg være sammen med kyndige strikke-piger, så jeg håber at jeg kan få lavet prøven inden da, og så høre deres kommentarer. Til den tid får jeg også nye KnitPics, så måske skulle jeg vente med at lave frakken, til superpindene kan motivere.

Ingen billeder denne gang; jeg er træt og alle mine muskler er gennemhøvlet, for jeg har "drivet mindst 1000 bolde ud over "Thomas Bjørn Driving Range" under kyndig instruktion fra "Bobby the Pro" og gået i alt 36 huller på "Bette Course" her. Så nu er der altså dømt sofa, for jeg har fået weekendens motion (og forøvrigt dejligt mad og selskab) i denne weekend. Og jeg kan altså ikke spille golf....men det var sjovt.

5 kommentarer:

Tine sagde ...

Har du set Fridas blog?
Hun har lavet Sylvi, med nogle ændringer.
Måske de samme som du snakker om?
http://fridabraga.blogspot.com/2009/09/sylvi-med-fyld-sylvi-modelled.html

Glæder mig til at se dig på lørdag :-)

nynne sagde ...

ærgeligt - ja ikke alt det du får lavet - men at du og Sylvi ikke er de bedste venner. Jeg er nu net til at melde mig til en gruppe på Ravelry der strikker Sylvi eller påtænker det. Måske der er hjælp der. Gruppen hedder Sylvi KAL

Strikkeheksen sagde ...

Med alle de nye pinde, skal motivationen nok komme tilbage - jeg er grøn af misundelse!!!
Glæder mig til vi ses :-)

Helle : sagde ...

Hej Berit håber du kan få hjælp til at komme videre på den Sylvi for den er super flot. Vi ses lørdag ! Lyder til at du havde en rigtig skøn weekend.

Gitte sagde ...

Synes tit og ofte at problemer "løser sig selv", hvis strikketøjet hviler lidt ;-)

Ellers er der jo mange andre gode råd ;-)