fredag den 5. september 2008

Så blev jeg til Fru H

I lørdags var der bryllup her på matriklen. En fantastisk dag på en af årets sidste sommerdage. Først i kirken og dernæst hjem i haven, hvor der var bryllupskage og champagne. Senere holdt vi en dejlig fest med familie og venner på et nærliggende hotel.

Min kjole var syet i thaisilke og råhvid blondestof med små blomster pyntet med bittesmå pallietter. Kjolen er designet af mig og min sylærer i fællesskab, men selve syningen stod min sylærer for. Til kjolen var der også en lille bolero-jakke.
Mais kjole har jeg selv syet i samme stof.


Bryllupskagen var forresten også hjemmelavet. Det var et stort og sjovt stykke arbejde, men egentligt ikke svært. Den lavede jeg sammen med min gode veninde Rikke efter en opskrift fra en af Karoline-bøgerne. Uhm, en god kage - det rene konfekt.

Det flotte hjerte i baggrunden har min dygtige svigermor bundet. Det er ca. 1 m højt og har flere end 90 roser bundet på. I må vente med et fint billede af det til senere, for nu vil blogger ikke uploade flere i dag.


Nu skal vi lige lande igen og så må jeg igang med strikkeriet, for der er lidt fødselsdagsgaver, som skal være færdige, lidt monteringsarbejde, som ikke er klaret og indtil flere babyer på vej i nærmeste omgangskreds, så nu passer det godt med at sæsonen er ved at nærme sig "indehygge".

2 kommentarer:

Githa sagde ...

Så er det vist på sin plads at sige tillykke til dig/jer Fru H. :-)

Gitte sagde ...

Stort tillykke. Hvor ser I bare dejlige, smukke og smilende ud ;-)

Super flot kage.