søndag den 16. oktober 2011

Hyggestrik

Ved middagstid ringede en veninde, om jeg lige havde tid til lidt strik. Hun har ikke strikket så meget tidligere, men har fået mod på at strikke lidt (jeg har overhovedet ikke påvirket hende - host). Hun strikker AD's Løvfald og klør på med krum hals. Jeg nød at have selskab, og vi er gode til at vende hele verdenssituationen, når vi ikke er tavse af koncentration. For det kan vi også være!

Jeg strikkede automatstrik; endnu et par arbejdssokker til Lars. Denne gang i Jaquard Magic Strømpegarn fra Hjertegarn. Der  er nu ikke meget "magic" i den grå farve, for det ender bare som et par grå-melerede sokker uden særlig meget magisk mønster. Men de kan vel varme fødderne alligevel. Måske der er mere magi i de farverige udgaver af garnet?Sidst på eftermiddagen var begge børnene ude af huset, og jeg gik i køkkenet og lavede rosinboller (Emils yndlingsboller) og græskarkage. Ja, der er både græskar ovenpå og indeni i kagen ;-)  Den strikkede version er fra et kit købt på Fanø. De er så søde!

9 kommentarer:

Lis sagde ...

Din mand synes sikkert de er magiske når han ikke fryser om tæerne til vinter.

Dit græskar er rigtig sød. Dem må du lave en masse af til bordpynt her til Halloween.

kh. Lis

Marianne sagde ...

Jeg har det også med at strikke sokker som automat strik, men de "varmer" altid hos modtagerne :-)

dqpage sagde ...

Hej Berit.
Sikken fint strikket græskar. (sådan et har jeg aldrig set før). Strømper er altid en kærkommen gave :o)
mvh Mona

Fru Knudsen sagde ...

Jeg tror du scorer point for dine strømer til manden.
Sikke fine græskar - inspirerende

Lea sagde ...

Dejligt med strikkehygge og snak!!!

Og intet slår hjemmestrikkede strømper og hjemmebag - så du scorer mange point hos både strikkeveninden, manden og børnene. Det er da helt godt gået :-)

Gitte sagde ...

Altså - hvor et lækkert græskar ;-) Super sødt. Jeg er sikker på kagen smagte....

Hygge-Strik sagde ...

Nej hvor er det et sødt strikket græskar, har ikke set det før :-)

Lin sagde ...

Ja soedt graeskar, og kagen ser mums mums ud. Saadan nogle eftermiddage er guld vaerd. Man pludrer, hygger og er produktive. Jo, magien i sokker er varme taeer hihi.

dqpage sagde ...

hej igen Berit
kunne du ikke sende mig din adresse på monaelisabeth.pedersen@gmail.com ? så vil jeg sende dig din lydbog :o) (jeg ved ikke om du har prøvet at sende noget til mig - jeg har intet modtaget. Måske suser den rundt ude i cyberspace .. mvh Mona