mandag den 13. juni 2011

Pinsemarked

I går tog jeg på udflugt med min veninde Annette. Målet for vores udflugt var pinsemarkedet på Trapholt i Kolding.

Vi fik set rigtig meget smukt kunsthåndværk, men også noget, vi ikke brød os så meget om. Der var smykkedesignere, keramikere, strik og tekstil og meget mere.

Jeg fik købt lidt gode sager; en fin krukke/urtepotteskjuler med teksten "Alle er den bedste til noget" af Janni Godtliebsen (http://www.handverk.dk/). Der var mange krukker med forskellige tekster, men denne tekst var super, synes jeg.

Et strikke-kit til et PI Cirkeltørklæde af Marianne Østergaard (http://www.rustik-by-marianne.dk/) og fine, hvide keramik-knapper fra http://www.toveskovlarsen.dk/ fik jeg også med hjem. Nogle rigtig fine ting, som jeg er glad for.

På strikkefronten er jeg ved at færdiggøre No. 2-blusen, som ligesom ikke rigtig vil strikkes af mine fingre og/eller hjerne. Den bliver rigtig lækker, men der er et eller andet ved mønsteret og opskriften, som gør den træg at strikke for mig. Færdig skal den nok blive og så skal jeg videre med nogle baby-ting, som omgangskredsen har bestilt. Det betyder snarlige deadlines, så jeg må have gang i hurtigstrikker-pindene.

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg var også på Trapholdt og må konstatere at vi åbenbart flder for det samme :0). Jeg er blandt andet helt vild med knapperne og var tæt på at købe nogle af de farvede også, men ved ikke lige endnu hvad de skal bruges til, så glæder mig over at jeg heldigvis på tæt på keramikeren.

Berit sagde ...

Susse: Ja, knapperne er fine med deres prægning af blonde. De farvede var rigtig søde, men jeg valgte dog de neutrale for de passer jo til det meste.

Strikkeheksen sagde ...

Jeg er også lige i gang med en 2´er, der går lidt trægt - det er bare at hænge i ;-)

Lyder som I havde en dejlig eftermiddag :-)

Tine sagde ...

Godt at du trods alt fandt noget fine ting :-)
Både knapperne og krukken er super fin!

Helle : sagde ...

Lyder til at I havde en dejlig tur ! skønne ting du havde med dig hjem.

Lin sagde ...

Sikke en hoest, og sikke en dejlig dag. Naar tingene gaar traegt, tja, saadan har alle monteringer det her hjemme hos mig suk.

små hverdagssysler sagde ...

Hej
Skal lige til at strikke det smukke cirkeltørklæde og forsøgte lige at google for at se farver.. så kom din blog.
God aften.
MVH Jette