mandag den 5. april 2010

Dejlig påskeferie og en del FO's

Påskeugen startede med svigermors 60 års fødselsdag. Ikke med stor fest i denne omgang, men en hyggelig frokost på Thors Mølle i Marselisborgskoven - meget, meget lækkert. som en lille ekstragave sad jeg det meste af lørdagen før for at strikke de mange spidser på "Det halve kongerige" - et kit jeg købte hos Markno for længe siden for at være "i god tid" - men ak, som sædvanligt nåede jeg det lige netop i sidste øjeblik. Sjalet blev blokket lørdag aften kl. 20.00 og så skulle det bare tørre til søndag. Dejligt blev det, og jeg vil gerne lavet flere i flotte farver.Herefter skulle jeg lige have lavet Topstykke færdigt til Mai. Strikket i tynd uldgarn fra BC Garn, som jeg købte, da vi var til lagersalg dernede for et stykke tid siden. Garnet var lidt hårdt at strikke med, men efter vask er det blevet fint og blødt.
Jeg har i vinterens løb strikket en bluse til min fætters kone i Las Vegas og da fætterens fødselsdag var lige om hjørnet, måtte jeg også lave en ting til ham. Da han er stor fiske-entusiast måtte den perfekte gave være en "Fishhat". Til alt hel var han fuldstændig og aldeles helt vild med den og har vist den frem til alle naboerne. Tænk at så lidt kan skabe så stor glæde - det er jo skønt!De sidste par dage har hele familen været hos Onkel J og familie for at se deres nye hus og for at fejre kusine I's fødselsdag. Det var meget hyggeligt og jeg fik i bilen på vejen næsten strikket en feminin rib til kusine I. Den mangler kun de små vingeærmer og så montering.


Ja og endnu en feminin rib og to par små sokker er afleveret hos Kusine Sine, da hun blev 1 år, så med så mange "Finished Objects" er der helt sikkert fri bane til et nyt projekt, nemlig den nye kjole fra Design-Club.dk "Cecilia". Så jeg har tyvstartet med en par runder.....

6 kommentarer:

nynne sagde ...

Lyder til at I har haft en dejlig påske - dejligt tørklæde du har lavet til din svigermor.
Håber vi snart ses

Mariann sagde ...

Hvor har du bare været flittig :-)
Flotte ting du har lavet.
Glæder mig til at se din nye model fra Design.club.dk.... har været inde på hjemmesiden, men kan ikke lige finde den.
Håber vi ses på lørdag :-)

Hygge-Strik sagde ...

Flotte ting du har lavet, sjalet er og bliver ved med at være smukt.

Helle : sagde ...

Det er nogle skønne projecter du har fået færdig, jeg er også vild med det halve kongerige det er super flot.

Strikkeheksen sagde ...

Det har du da også fortjent, Berit, at starte på et nyt projekt :-)

Hvor er det fint dit halve kongerige, jeg har endnu tilgode at få taget hul på mit, men det ligger skam fremme på arbejdsværelset :-)

Fiskehatten er da også en sjov og original gave at give - kan godt forstå, han syntes den er fin :-)

Tine sagde ...

Hold da op en masse ting du har fået lavet!
Og tillykke med svigermor. Håber hun blev glad for sjalet. Det er meget flot!

Ses på lørdag :-)