søndag den 16. august 2009

Garn haves - forslag mangler

Jeg har fået en sæk garn foræret. Det meste fra dengang det var før, men noget var ganske brugbart bl.a. 16-17 nøgler tykt beige/camel-farvet uld(?)-garn, som jeg vil lave til en lang, vamset cardigan. Til Strik-In hos hende her var der et godt forslag, men jeg kan ikke huske navnet. Kan én af jer lige minde mig om navnet? Så må jeg se om jeg kan få garnet til at passe til vha. strikkeprøver, for der er ikke banderole på ét eneste af nøglerne. Det er den store bunke i midten. Garnet blev sorteret og en del blev foræret til SFO'en. Det var ligegodt for farverigt, glimrende eller for akryl-agtigt.


Strik-In hos Nynne i går var som sædvanligt en eftermiddag, med gode diskussioner, grin og masser af inspiration. Eneste problem er bare, hvornår man skal få tid til at strikke alle de flotte modeller. Tiden flyver afsted sådan en eftermiddag, men skønt det er det! Jeg glæder mig til næste gang!
Stribe-på-stribe kjolen (se sidste indlæg) er færdig. Jeg gider ikke strikke på "Strik i hvidt" for den fnuldrer helt vildt og egner sig kun til udendørsstrik. Måske skal den med på næste weekends familieudflugt til Mols Camping. For jeg mangler kun ét ærme og efter en gang vask, tror jeg at det hårde og fnuldrende hør-garn vil arte sig bedre.
I dag startede jeg på en Fionas Top. En julegave i lidt god tid. Ellers har jeg gang i Det halve Kongerige og dette tørklæde. 91 små hæklede blomster, som til sidst sys sammen. Det kommer vist til at vare en rum tid her hos mig, men flot er det, og vil live gevaldigt op på min lidt kedelige basisgarderobe - mon ikke?
5 kommentarer:

Gitte sagde ...

Og tak for sidst. Det var som altid rigtig hyggeligt, og du har ret - det er svært at nå alle de nye modeller man får lyst til at strikke efter sådan en strik in-spiration......

Spændende med de halve kongerige.

Tine sagde ...

Også tak for sidst, herfra.
Det var Sylvi, modellen hed, fra Twistcollective.
http://twistcollective.com/collection/index.php/component/content/article/60-winter-2008-patterns/147-sylvi-by-mari-muinonen

Sikke en masse spændende ting du har gang i.
Glæder mig til billede af den stribede kjole :-)

nynne sagde ...

Hej Berit.
Den omtalte model hedder Sylvi. Den er bare så tæske flot.
Jeg har den liggende men mangler bare lige garne.

Irene sagde ...

Tak for sidst! Og du har fået at vide, hvad jakken hedder:-) Den kunne blive vældig flot i det garn.

Berit sagde ...

I'm in LOVE! Tak piger. Jeg skal straks i gang med strikkeprøve og måling af garnlængde.... (Dvs. ingen pasning af mand med forstuvet fod, støvsugning mm. i dag).