fredag den 26. september 2008

Viva Las Vegas.....!

De sidste par uger har kørt med mindst 110%. Lige i overkanten både på job og herhjemme. Men nu har vi ferie, Lars og jeg. Svigerfar giver en tur til Bling-Bling City, aka Las Vegas. I mellemtiden flytter Mormor ind og forkæler børnene. Så må vi se om anglofile mig, kan klare "the American way". Men fedt skal det nok blive! Kan man mon købe garn dér? Håber bare at jeg får lov til at få strikkepinde med i flyveren. Ifølge flyselskabets hjemmeside er det tilladt, men man ved aldrig, hvad de strikse betjente i security siger. Men prøves skal det! For det er eddermame mange timer der skal fordrives i en flyver og uden strikketøj vil jeg nærmest føle at det er spild af tid.

Lidt strikkeri er det også blevet til, bla. et fint lilla sæt til min søsters veninde; en ugle og den lille spidste djævlehue af Lene Holme-Samsøe. Desuden en 3/4 cardigan til søs i grå mohair-garn (fødselsdagsgave). Den nåede jeg ikke lige at fotografere i skyndingen, men det kan jeg nå senere. Desuden har jeg lavet endnu et sæt med peruhue (Sødt & Blødt) og futter til en kollega. Hæklenålen har været igang med et Queen Anne tørklæde i Noro-garn. Det må I se, når det er færdigt. Hvad skulle man gøre uden lidt nørkleri for at få stress-hormonerne úd af systemet.
Inden længe skal der soves og i morgen skal der pakkes i min nye røde kuffert. Den må man da kunne finde på bagagebåndet!

6 kommentarer:

Ivo Serenthà sagde ...

greetings from Italy, good luck

Marlow

Gitte sagde ...

Uha - jeg synes der findes mange amerikanske hjemmesider med masser af lækkert garn, og også masser af henvisninger til butikker. Gad vide om det bliver nødvendigt med en kuffert mere til hjemturen.

Virkelig sødt og lækkert sæt du har strikket.

Gitte sagde ...

Hej Berit - Jeg er sikker på at vi finder en plads til - til dig.

Samtal från min trädgård sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Hello to all, it's in fact a good for me to pay a visit this website, it includes important Information.

Feel free to visit my weblog - housekeeping safety topics

Anonym sagde ...

Hello! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone 4. I'm trying to
find a template or plugin that might be able to correct this problem.
If you have any suggestions, please share.
Many thanks!
hardwood floor refinishing

Also visit my blog post - cleaning hardwood floors
My page - refinishing hardwood floors