tirsdag den 18. januar 2011

Fru CampingPrøve-målte "Fru Camping" på min mor i sidste uge, da jeg synes resultatet var lidt vel fast strikket - og ØV - jeg har strikket alt for fast og hele molevitten blev trævlet op igen.

Nu er jeg nået til samme punkt igen + lidt af begge ærmer. Strikket på ½ nr. større pind er resultatet og målene bedre, men jeg kan ikke ligefrem sige, at jeg synes, jeg får dobbelt fornøjelse af garnet, bare fordi det bliver strikket 2 gange :-(.

Jeg har også påbegyndt et par sokker strikket fra tåen og op - og på én gang. Det er nyt for mig og jeg har næsen i bogen for at lære teknikken.

MEN ingen af to ovennævnte strikketøjer egner sig til TV-strik, og noget må jeg finde på, så jeg kan følge Hans Majestæt, Mr Swing King & Co. på skærmen de næste dage. Håber bare at Hr Wilbek kan finde en lillebitte plads til Knudsen (hvis han ellers er sin skade kvit), for han er da en superspiller. Ja, jeg er ramt af Håndboldfeber (men det smitter vist ikke).

14 kommentarer:

nynne sagde ...

Brand ærgeligt med fru. C ! Jeg er også alvorligt på udkig efter tv-strik. Men har jo mit tæppe - nu skal jeg så bare lige komme i tanke om hvem der har lånt min pind 6 ? Så jeg kan få slået mange masker op

Camilla sagde ...

Nej nej nej, at strikke så meget, og trævle det hele op igen, det er simpelthen for bittert!! Flot at du bare gør det hele om igen!! Den bliver i øvrigt super fed, farven er kanon!

Strikkeheksen sagde ...

Nej, heldigvis da, jeg er ikke det mindste ramt ;-)

Ærgerligt du måtte igennem den tunge optrevling, men jøsses, så bliver det altså også en lækker trøje i en suveræn flot farve :-)

Lykke sagde ...

Åh, hvor ærgeligt. Jeg ville nu heller ikke glæde mig over at skulle strikke op igen, men det er selvfølgelig rarest at der kommer en smuk og brugbar trøje ud af det - og det ser da lovende ud :-)

Gitte sagde ...

Rigtig rigtig træls at du måtte trævle så meget op.

Men - for pokker - hvor bliver den altså flot....... Så - bare fortsæt ;-)

Tine sagde ...

Øv, hvor ærgeligt.
Men det er altid en fornøjelse, når man når forbi det optrævlede garn, så ved man, at man er på rette spor igen :-)

Godt det ikke smitter, det der feber.
Det interesserer mig overhovedet ikke :-)
Her i huset klarer Per den slags ;)

Lin sagde ...

Nej, det er ikke smitsomt. Her i huset er halvdelen ramt af en tosset fodbold, den mindste ramt af tennis, den aeldste af heste og jeg af mine strikkepinde. Aergeligt at der ikke er strikkeprogrammer/kanaler i tv saa jeg ogsaa kan vaere med i kampen om fjernbetjeningen hehe.
Aergeligt at du maatte traevle op. Det eneste der taeller dobbelt naar saadan noget sker er aergelse.

Strikkeglæde sagde ...

Jeg er bare glad for at finde en som er ved at strikke fra camping-sættet. jeg er også igang med sættet og læste forkert på trøjen, så jeg måtte også pille op.

Men jeg er lige startet på ærmerne og meget i tvivl - Ærmemønstret på side 13 går fra p 1- p 6. I sidste linje i første afsnit i 2. spalte skriver Annette at man fortsætte MØNSTER til p. 12. MØNSTER på side 11 er jo 12. pinde.

Men det er vel ikke det hun mener? Gentager du ikke bare de 6 pinde fra ÆRMEMØNSTER?

Det er KUN ærgerligt at trævle op, selvom det er ndøvendigt - ikke noget med dobbeltglæde!!

Håndboldfeberen er ikke her hos os, vi navigerer fint udenom og følger resultaterne. Sønnen ser NFL med vennerne.

Berit sagde ...

Kære Strikkeglæde. Tak for din kommentar.

Mht. Fru Camping, så står der på side 13, øverste højre afsnit: Fortsæt MØMSTER til pind 12.

Jeg har strikket MØNSTER med alle 12 pinde, og det ser rigtig ud.

God strikkelyst!

Strikkeglæde sagde ...

Betyder det at du efter at have strikket 6 pinde ÆRMEMØNSTER, går du over til 12 pinde MØNSTER og bliver ved med at gentage disse 12 pinde?

På forhånd tak!

Berit sagde ...

Jeg strikkede hele tiden pind 1-12, altså jeg forsatte med pind 7 efter de første 6 pinde. Håber det giver mening.

Strikkeglæde sagde ...

Stadig lidt usikker - altså p. 1-6 fra ÆRKEMØNSTER på side 13 og så p. 7- 12 fra MØNSTER på side 11? også er du fortsat på denne måde?

Berit sagde ...

Ja, MØNSTER-rapporten er den samme, så det er bare at fortsætte med pind 1-12 hele vejen op ad ærmet. Men kun over de midterste 22 eller 24 masker (afh. af str.), så der kun bliver én snoning midt på ærmet. Husk også udtagningerne.

Strikkeglæde sagde ...

1000 tak - det prøver jeg!!