søndag den 13. juni 2010

Hvor der er hjertevarme...

...er der også husrum. Irene og Michael bor i det mest hyggelige lille hus omgivet af en skøn, skøn have. Og varm om hjertet bliver man, når man er sammen med så dejlige mennesker. Strik-In i dag omfattede en dejlig frokost, strik og snak, og en superlækker kage til eftermiddagskaffen. Tak til Irene og Michael, og tak til alle jer andre piger for en hyggelig eftermiddag.

7 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Selv tak, Berit - det var en ualmindeligt dejlig dag :-)

Irene sagde ...

Tak for sidst Berit - det var en skøn eftermiddag:-)

Gitte sagde ...

Også tak for sidst.

Skønt billede du har fået taget af dig selv. Og så er der da lidt minde om det gule tørklæde.

Fru Kahr sagde ...

Selv tak Berit. Det var en hyggelig eftermiddag.

Tine sagde ...

Tak for en dejlig eftermiddag :-)

Lin sagde ...

Jeg tror vist det er meget sundt for jeres lille gruppe at jeg bor langt vaek, for ellers ville jeg vaere kommet brasende hehe. Nej, spoeg til side. Det ser bare saaaaaa hyggeligt ud. Jeg synes det er skoent at I har fundet sammen in real life( hvem fandt egentligtalt paa den idé??) og jeg er glad for at I vil dele det med os andre paa bloggen.

Mari G sagde ...

Hej

Nej då paketet kom fram som det skulle den 14 juni. Hade bara ingen e-mail adress eller blog adress till dig så jag kunde kontakta dig och tala om det!
Tack för det fina garnet och muggen + te påsarna, som är använda redan :-). Ja jag kommer nog på vad jag ska göra av garnet så småning om det är jag säker på.

Mari G i Sverige, Nora