søndag den 9. maj 2010

Svøb, Strik-In og LøvfaldPrinse-svøbet blev færdigt og er afleveret. Det varer nok lidt, før jeg skal strikke det igen. 2 ret og 2 vrang over ca. 200 masker i hele 72 cm uden nogen form for variation er keeedeligt! Men resultatet er fint og ikke for "tøset".


I går var jeg hos Tine til Strik-In. Kroppen er fyldt med glæde og inspiration efter en dag med "pigerne". Lattermusklerne bliver rørt og alverdens emner bliver drøftet. Der bliver halet det ene fantastiske eller søde projekt op af taskerne, og garn i lækre kvaliteter bliver vist frem og "gramset" på, for her ser man med fingrene ;-)! Tine er utrolig dygtig til at lave dejlig mad og for første gang startede vi med en let frokost - et koncept jeg godt kunne lide! Dog kunne jeg forudse problemer med at få stoppet i tide inden aften, men det er jo kun fordi snakken og pindende går! Vi har ofte talt om at tage på weekendtur sammen, så vi blot kan lade snak og pinde flyde med tiden, for derefter at falde om, når øjnene ikke kan holde sig åbne længere og for mange fejl sniger sig ind i strikketøjet :-). Men sådan en tur skal vi nu nok få arrangeret på et tidspunkt, det er jeg sikker på. Og ja, jeg glemte kameraet :-(

Efter svøbet kunne jeg simpelthen ikke dy mig! Før kurset med Christen Seyfarth på stod jeg hårdnakket, at jeg ikke havde mange rester tynd uldgard, men da jeg fik sorteret lidt i kurvene var der alligevel en pæn mængde, omend de fleste kun i små krydsnøgler. Så pludselig var der intet der kunne stoppe mig og sidste søndag blev der slået op til Løvfald. Jeg er nu 10 cm fra "målet" og håber snart at kunne hoppe i en gang "farvelade". For farverig er den sandelig blevet.Og hvad kan man få ud af 100 g gul New Zealands lammeud? Tja, en citron måske!

6 kommentarer:

Tine sagde ...

Tak for igår!
Du har helt ret, den weekend skal snart planlægges :-)

Smukt svøb. Håber "prinsebarnet" blev glad :-)

Glæder mig til at se din løvfald på, for den bliver meget smuk!

Strikkeheksen sagde ...

Uha ja - en hel weekend - heeerligt :-) Tak for sidst, Berit:-)

Din løvfald bliver rigtig fin og svøbet er jo bare lækkert :-)

nynne sagde ...

Nøj hvor bliver din løvfald fin. Er så ærgelig over at jeg ikke havde mulighed for at komme ud til Tine i går. Æv!

Lin sagde ...

Det ser godt ud hva? Og sikken dejlig eftermiddag I har haft. Jeg nyder at kunne laese med fra sidelinien.

Gitte sagde ...

Din nederdel bliver bare super flot! Og så er det jo en genial måde at få brugt de rester som du ikke havde ;-)

Tak for hyggeligt selskab.

Ja - en weekend kunne være herligt. Så ville der også være tid til gåture - og hvem ved - Måske vi kunne tage strikketøj med til dette også ;-)

Helle : sagde ...

Tak for sidst ! Jeg er også med på en weekend snart ;-)

Flot svøb du har strikket, og din løvfald bliver skøn !