søndag den 21. marts 2010

Ego-trip (sammen med nogle andre)

Jamen, dét er hvad dagens besøg på messen i Middefart var for mig. Sammen med Birgitte, Tine, Gitte og Lene blev messehallerne travet tynde med indlagt pause til frokost og kaffe. Hver især havde lidt med og på tilskuerrækkerne med udsigt til de smukkeste quilts, indtog vi lækre sandwich, frugt og grønt og en lille kage eller to til kaffen. Tak for dejligt selskab!

Af indkøb blev det til 3 stk. minikits fra Kastaniestrik samt 300 g mørklilla Duo som skal forvandles til Bente Rønbjergs nye kjole "Cecilie".

På det seneste har symaskinerne fået luft og vores niecer får hjemmesyet tøj i fødselsdagsgave.
Det er helt skønt at sidde ved maskinerne igen. Ofte er det nemmest bare at dumpe ned i sofaen om aftenen med strikketøjet, men nu tror jeg lige maskinerne bliver stående fremme et stykke tid.

I fødselsdagsgave fik Mai sit helt store ønske opfyldt, en iPod Touch, og til den pris, måtte den beskyttes godt, så jeg fik strikket en sok med indbygget lomme til ørepropperne. Så undgår den forhåbentligt at blive alt for ridset. (I må vende hovedet, for billedet kunne ikke roteres af en eller anden grund).
Nu står den på tillavning af aftensmad og så en søndag aften på sofaen i selskab med Bonderøven og fru Plum. Se det var en dejlig dag!

5 kommentarer:

nynne sagde ...

Hvor det det fint pige tøj du har syet.
Det lyder til at I har haft en fantastisk dag.

Tine sagde ...

Sikke noget fint tøj du har fået syet til niecen.
Og en fin ipod sok. God ide med lommen til ledning.
Og selvfølgelig tak for hyggeligt selskab!

Strikkeheksen sagde ...

Tak for hyggeligt selskab, Berit :-) Fine tøseting, du har fået syet og Ipod-sokken er da også skøn med ledningslomme og det hele :-)

Helle : sagde ...

Dejligt at I havde en god tur, og det er noget fint tøj du har fået syet.

Gitte sagde ...

Tak for i går. Det var en rigtig dejlig dag.

Som du da har fået syet nogle fine ting.