søndag den 10. januar 2010

Billedkavalkade

Så er der indkøbt en card-reader i stedet for det stjålne kabel til mit kamera.
I får her en hurtig række billeder af de seneste arbejder mm.:
Jeg bagte kransekage til nytårsaften. Godt man ikke kan se på billedet, hvor skæv den i virkeligheden var ;-).
Efter et par år, hvor Emil har smidt ca. 5 huer ud pr. vinter, er det nu lykkedes ham at passe på de 3 jeg strikkede sidste år - jeg kvitterede med at strikke en Pirathue. Mange har strikket den og opskriften findes her.

Det er vist mit 2. forsøg på at strikke med mere end én tråd og det lykkedes ganske godt. Jeg skal have øvet mig lidt mere inden jeg i april skal på kursus med hende her hos FOF i Århus.


En morgen-søvnig Mai i min korte udgave af FLS. Jeg har beskrevet detaljerne i et tidligere indlæg. Garnet var en gammel rest Gotlandsk Pelsuld fra en sweater, jeg har strikket til mig selv for længe siden, så længde på bullen og ærmerne er afstemt efter mængden af garn.


2. stk. Skumfiduser, én til Mai og én til kusine Sine. Den lille blev kun med to skumkanter, da garnet slap op, men det synes jeg egentligt ikke gør så meget.

Garnet købte jeg hos Geilsk imellem jul og nytår og det blev leveret meget hurtigt. Fin service, synes jeg. Huerne er strikket i farve 21 og farve 5, en lyslilla og en lyngfarvet.

Tror egentligt at Mai, synes den skulle have været lidt længere, så den faldt ned i stedet for at stikke lige op i luften, men det må blive i næste udgave.


Dagen er tilbragt på Kvindemuseet sammen med en flok strikkeglade piger, hvor vi deltog i "Store Strikkesøndag" sammen med Isager. Der var spændende workshops og foredrag og en lækker frokost. Desværre fik jeg ikke taget billeder, men du kan finde mere hos bl.a. Tine inden så længe er jeg sikker på. Skøn måde at tilbringe en søndag på.

6 kommentarer:

Ann sagde ...

Sikken hyggelig og vedkommende blog, du der har.
Jeg er ret vild med den nederdel, du selv ikke ved, om du kan lide.

Gitte sagde ...

Sikke nogle dejlige ting, du har fået lavet.
Jeg er vil med den lille trøje du har strikket til din datter.

Tak for idag ;-)

Strikkeheksen sagde ...

Tak for sidst, det var SÅ hyggeligt :-)

Skønne ting, du har fået lavet, jeg er helt vild med den pirathue - du må i gang med nogle flere projekter, så du er klar til Christel :-)

nynne sagde ...

Den ser meget lækker ud kransekagen - kæmpe arbejde du der har lavet. Flotte sager du har lavet.
Jeg er også så heldig at have fået plads på aof - det glæder jeg mig vildt til.

nynne sagde ...

HEJSA
dER LIGGER EN PRIS AT VENDTER PÅ DIG PÅ MIN BLOG

nynne sagde ...

HEJSA
dER LIGGER EN PRIS AT VENDTER PÅ DIG PÅ MIN BLOG