tirsdag den 4. august 2009

Sommer der svandt

Gisp - en sommer er pludselige svundet forbi min næse.

Ferien startede pludseligt - én i familien havde brug for ekstra nærvær og støtte, og det betød en ekstra fridag.
Vi har holdt en skøn ferie i Italien på Camping Le Palme. En lille plads, hvor alt var virkelig rent og pænt. Der var en skøn pool i passende størrelse og uden disko-dasko om aftenen. Den nye store familie-hobby GeoCaching blev både afprøvet på vejen derned (i Hamburg) ved biltoget og i Italien. Sjov måde at være på skattejagt, og hele familien kan være med. Vi har dog endnu ikke investeret i "det rigtige udstyr". Da det er lidt bekosteligt, men måske kommer det senere på året. Alene her i DK er der jo over 10.000 skatte, som venter på at blive fundet....
Emil har også nået sin 9-års fødselsdag og blandt gaverne var der et blomkål fra Mai, fordi det for tiden er hans yndlingsgrøntsag, dog kun i rå tilstand. Hele min del af familien splejsede til en ny cykel.Nå, men strik er det også blevet til; lidt babysokker af rester, et par sommerhatte til min lille niece, og en top i bourette-silke til mig. Toppen er dog lagt til vask, så billede må blive næste gang.

I mellemtiden får I lige et billede af stribe-på-stribe nr. 2. I ved, den med "den er altså hjemmestrikket". Vores 3-årige niece venter med længsel på at den bliver færdig. Hun aner jo ikke at nærmet hele kjolen er strikket hele to gange, fordi fjolset her (læs: mig) havde lavet en fejl lige før opdeling til ærmer og krop, men først opdagede det ved 3. sidste stribe. Rip, rip, rip og så én gang til. Nu har jeg igen nået 3. sidste stribe og ærmerne tager ingen tid. Denne gang har jeg forbedret halskanten/løbegangen i stil med "Pilespids" af Lene Holme-Samsøe. Det er pænere og desuden lettere at trække snoren rundt i halskanten.
Min Strik-i-hvidt ligger lidt stille. Garnet fnuldrer helt vildt og er mest egnet til at strikke udendørs, så ånden skal lige komme over mig.
Håber I alle har nydt jeres sommer og fået gode ferieminder.

Inden længe er der strik-in hos hende her - sammen med en masse andre skønne piger. Jeg glæder mig vildt og ser frem til endnu en hyggelig eftermiddag.

3 kommentarer:

Tine sagde ...

Lyder da til at det har været en dejlig ferie, selvom den forsvandt for hurtigt :-)

Hvor er den fin, den strikkede kjole. Rigtig fine farver.

Ses snart igen :-)

nynne sagde ...

Hej Berit
Det lyder til at I har haft en dejlig sommer i Italien.
Rigtig fin stribet sag du har strikket.
Gløder mig til vi ses
Nynne

Strikkeheksen sagde ...

Lyder som en dejlig ferie :-)
Geocaching tror jeg lige er sagen, specielt når drenge skal lokkes med på tur, håber I får stor fornøjelse af det :-)

Glæder mig til vi ses igen :-)

PS: Striberne tegner fint - men nu er de jo også blevet strikket to gange ;-)