tirsdag den 14. april 2009

Færdigt arbejde

Så er det tid til at vise et stykke færdigt strik. En lyserød sag i retriller til min lille niece, som heldigvis vokser og tager på i en hast, som jeg overraskes over, hver gang jeg ser hende. Denne jakke er nu først til sensommer/efterår, når hun puttes i voksi-posen.

Et ugle-sæt magen til det lilla, jeg tidligere har lavet og vist her på bloggen, blot med stribet hue som ovenfor, er allerede afleveret til min fætters lille datter. Et sæt der var meget velkomment, for de havde arvet en kasse drengetøj og fik en datter... :-). Begge ovennævnte projekter er strikket i Arwetta fra Agnete Pind.
Jeg har desuden samlet alt mit mod og sprunget ud i gult (om det er Påsken eller den tidligere statsministerfrue, der inspirerede, må stå hen i det uvisse); en slags bolero i tykt garn, som vil gøre sig over en sort top eller lys tunika. Der er også indkøbt garn (Eskimo fra Drops) til en model i lilla - ligeledes en farve, jeg indtil for kort tid siden ikke ville have overvejet. Men hva' - verden flytter sig hver dag og jeg må følge med.
Med hele 3 færdige projekter, var der også basis for et nyt; jeg købte ved mit besøg på messen i Vissenbjerg garn til Topstykke, så den er på pindene nu, men billede må vente til senere, når der er lidt at vise.

Emils stikkelsbær er lidt i skammekrogen, da jeg tror den er for lille. Den må vente lidt og så kan det være at der er en anden lille dreng, som kan få glæde af den.

Ellers har vi her i huset nydt en dejlig lang påskeferie, som både har budt på lidt arbejde herhjemme og en tur til familien på Sjælland, hvor vores niece fyldte 3 år og skulle fejres. Derefter var vi i sommerhus i Havnsø i nogle dage, hvor børn og voksne (10 i alt) hyggede i det skønne vejr.

Ingen kommentarer: